Mexico-Stad, Mexico

22 April – 29 April

De laatste week in Mexico is helaas aangebroken..!

Op onze reisdag van Metepec naar Mexico City, zijn we naar de Teotihuacan piramides geweest! Heel erg indrukwekkend en mooi om in het echt te zien. Het was heel erg warm deze dag, maar toch ben ik helemaal naar boven gelopen op de piramide! En jeetje wat was dit hoog..! Maar wel een heel erg mooi uitzicht.

Dit was de eerste week dat ik door een Alumni (oud Up With People Lid) gehost werd! Dit vond ik erg leuk, we konden veel verhalen uitwisselen en meer leren over hoe Up With People veranderd is. Ik was deze week gehost met Jenya uit San Diego, en Daniel uit Mexico.

En wat kon ze lekker koken!! Elke dag hadden we iets typisch mexicaans en het was allemaal erg lekker.

Op dinsdag kregen we in verschillende groepen een rondleiding door Mexico-City, zo veel restaurants, gebouwen en mensen! Ik heb heel veel mooie architectuur gezien en ook veel informatie gekregen over de gebouwen etc.

Deze week hadden we geen show, in plaats van onze normale show traden we 4 keer op bij een event van de rotary club. 2x 15 minuten op vrijdag en zaterdag. Juist omdat het anders was dan wat we normaal doen, was het erg leuk!

Op zondag gingen we naar Del Carmen, een leuk stadje waar op zondag altijd een soort kunstmarkt is. Allemaal verschillende mensen met hun eigen kunst, schilderijen, sieraden. Erg mooi om te zien. Daar hebben we een lekker ijsje gegeten en geshopt op een grote markt. Heel veel kraampjes met sieraden, kleding en eten.

Voordat we maandag s’middags naar het vliegveld gingen waren we die ochtend met de hele cast samen. We deden leuke spelletjes en hadden ook nog een foto “wedstrijd”. Hierna was het toch echt tijd om afscheid te nemen van Mexico..

Deze laatste week was echt een goede afsluiting voor de hele maand in Mexico. Ik vond het heel bijzonder en mooi om hier te zijn. Ik heb heel veel mooie dingen gezien, lekker eten geproefd en hele aardige mensen ontmoet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s