Metepec, Mexico

15 April – 22 April

Maandag vertrokken wij weer naar de volgende stad! Deze week zijn we in Metepec .

Alle steden in Mexico lagen best dicht bij elkaar, wat erg fijn was voor de reisdagen!
Op maandag hadden we een guest-speaker, dit betekend dat er iemand komt vertellen over een onderwerp waar diegene veel van weet. Dit was een meneer die kwam vertellen over het meest bekende voedsel in Mexico. Hij kon alleen geen Engels dus moest alles vertaald worden door iemand uit de cast.

We kregen diezelfde dag een kleine rondleiding door het centrum van Metepec, mooi om te zien!

Mijn gastgezin deze week was echt heel erg leuk! Een jong koppel met 2 meisjes van 5 en 7 jaar oud. Ook de oma woonde bij hen in huis. Het leuke was de ouders beide erg goed engels spraken en ze dit ook leren aan hun kinderen. De meisjes konden dus aardig wat engels verstaan en ook spreken. Ze hadden 2 heeeele lieve hondjes.

Ik was deze week alleen in een gastgezin, hier was ik van te voren best wel zenuwachtig voor, maar ik vond het super!

Iemand uit de cast was jarig en gaf donderdagavond bij haar thuis een feestje! Het was erg gezellig 🙂

Deze week hadden we 2 shows! Mijn gastgezin vond het na de eerste show zo leuk dat ze de avond erna ook zijn komen kijken! Het was deze week heel erg warm, op de eerste showdag vielen er mensen flauw van de warmte! Tijdens de show werd het achter de schermen zo warm dat ik na de 2e show ook bijna flauw viel. Ik voelde me erg slecht en en moest gelijk naar huis.. De dag erna moest ik echt bijkomen van de oververhit- en oververmoedheid. Na een dag rusten voelde ik me gelukkig weer beter.

Op zondag zijn we naar de film Dumbo gegaan! Dit was in een groot winkelcentra waar een bioscoop inzat! Daarna zijn we (in hetzelfde winkelcentrum) naar een arcade hal waar we allemaal leuke spelletjes hebben gespeelt. Eenmaal weer thuis hebben we samen gekookt en heb ik brownies gebakken!

Ik voelde met echt een grote zus deze week. En vond het hierom nog lastiger afscheid te nemen van dit leuke gastgezin..!

Een gedachte over “Metepec, Mexico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s