Modesto, CA

18 Maart – 25 Maart

Deze week was bijzonder voor de cast, het ene deel zat in Sacramento en het andere deel (waaronder ik) zat in Modesto! Ik vond het best wel fijn om even met een kleinere groep te zijn, zo kon ik goed die nieuwe mensen leren kennen.

Mijn gastgezin van deze week was heel erg leuk. Ik was met een andere meisje, Katie, gehost, wij sliepen samen in de kamer van ons 9 jaar oude hostzusje. Dit gezin had een hele schattige puppy waar we elke dag mee speelden.

We hebben veel lekker eten gegeten, pizza, pasta, veel fruit en veel ijs 😊!

Op zaterdagavond zijn we naar de film ‘Five feet apart’ geweest. Een hele mooie en intense film. Hierbij hebben we veel te veel popcorn gegeten..!

Tegen over het gebouw waar we die hele week verbleven was een smoothie winkel, nou je raad het al, daar gingen we bijna elke dag heen…!!

In onze vrije tijd zijn we haast door heel downtown Modesto gelopen, we hebben veel leuke foto’s genomen en dat was heel gezellig!

Deze week heb ik workshops gegeven op een middelbare school, spelletjes gespeeld met kinderen en een world dance class gegeven (dansen uit onze show aan kleine kinderen geleerd).

Deze week hadden we 2 showdagen, eentje in Modesto en eentje in Sacromento! Op vrijdag kwam de iedereen uit Sacramento naar ons toe en hadden we de hele dag repetities en onze show! Op zondag was het hetzelfde idee alleen dan omgedraaid! Beide shows waren een succes!

Hoewel we het andere deel van de cast maar 6 dagen niet hadden gezien, voelde het alsof we elkaar 3 weken niet hadden gezien. De ontmoeting op vrijdag voelde dan ook echt als een reünie haha! Ik kan me niet voorstellen hoe het is om straks na de tour niet meer elke dag met deze mensen te zijn..

Nu op naar Lacey, WA. Onze laatste stad in de VS!!

Onze hele schattige puppy!

Met Nicole in Downtown Modesto!

Gekke foto’s maken!
World dance class!

Een gedachte over “Modesto, CA

  1. He Marije, wat leuk, al je verhalen, en wat maak je veel mee. Veel plezier met het laatate deel van je reis, groetjes, Marielle

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s