Lacey, WA

25 Maart – 31 Maart

De laatste week in de VS!! Een raar idee is dat, volgende week zit ik in Mexico!

Na een hele lange reisdag komen we aan in Lacey, Wasington! Mijn gastgezin deze week was super leuk! Dit was de eerste keer dat ik met meer dan 1 ander iemand ben gehost! Ik zat namelijk met 4 andere meiden (Leandra uit Zwitserland, Alys uit Bermuda, Allison en Katelyn uit de VS!) bij een hele lieve oudere vrouw genaamd Maureen in huis! Maureen was super lief! Ze heeft in haar leven veel mensen in haar huis genomen. Veel internationale studenten van over de hele wereld! Ze behandelde ons echt als haar dochters. Ze had bijvoorbeeld elke dag en heel lekker en uitgebreid ontbijt en avondeten voor ons.

In de tuin stond een hele mooie bloesem, daar hebben we allemaal mooie foto’s van genomen. Allison heeft namelijk een hele goede professionele camera.

Het vrijwilligerswerk deze week bestond uit workshops geven op scholen en helpen schoonmaken en opruimen op een boederij. Er waren veel jonge dieren, waaronder kleine konijntjes waar we mee mochten knuffelen!! šŸ˜Š

Op donderdag kwam de familie van Carmen (een nederlands meisje uit de cast, en ook een hele goede vriendin van mij) naar Lacey toe! Ze verbleven daar in een hotel en carmen had mij uitgenodigd om met ze te verblijven voor de rest van de week! Het was heel gek om weer Nederlands te praten met mensen! Maar natuurlijk ook erg fijn!

Het hotel waar Carmen en ik verbleven was op loopafstand van het theater waar we onze shows hadden, dus dat was ideaal! Beide vrijdag en zaterdag hadden we een goede show.

Op zondag zijn we de hele dag naar Seattle geweest! We hebben daar door de stad rondgelopen, en lekker gegeten. We vlogen diezelfde avond vanaf Seattle Airport naar Mexico! Helaas was er 8 uur vertraging en moesten we op het vliegveld wachten..! Het was moeilijk om te kunnen slapen op het vliegveld, dus heb ik spelletjes gedaan, nagels gelakt en naar muziek geluisterd.

Na een lange nacht met heel weinig slaap konden we toen eindelijk aan onze reisdag beginnen, maandag ochtend vlogen we eindelijk naar Mexico!!

 

Een gedachte over “Lacey, WA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s