Grand Junction, CO

De laatste week in Colorado!

Op de weg naar Grand Junction hadden we een stop in Vail, Colorado. Een heel mooi klein stadje, en er lag overal sneeuw. Hier hebben lunch gehad en een heleboel foto’s gemaakt. 🙂

Samen met Rilee ( een staffmember) bij een hele lieve vrouw in huis. Ze had 3 erg energieke en soms stinkende (🤣) honden. Ook bij de overburen zaten twee jongens van Up With People in een gastgezin, Wouter en Isaac. Onze hostmoeders zijn beste vriendinnen dus bijna elke avond deden we wel iets samen. Avondeten, film kijken, spelletjes enzovoort.

Op woensdag zijn we naar een schooltheatervoorstelling geweest van ‘Into The Woods’ een meisje dat onze hostmoeder kende speelde daar in.

Voor het vrijwilligerswerk deze week heb ik geholpen met speelgoed maken, workshops gegeven op een school en eten gesorteerd in een voedselbank.

Vrijdag was het weer showdag! Omdat we op een school waren hadden we ook een schoolshow, dat is een ingekorte versie van de show. En daarna hadden we onze normale show! Beide gingen goed!

Op zondag zijn we met de overburen naar ‘Hot Springs’ geweest. Een aantal warme zwembaden die rond de 40 graden celcius waren. Heel mooi en erg leuk, zo konden we even een dagje echt relaxen!

Op naar Las Vegas!!

img_2457
In Vail, met Isac uit Mexico!
img_6598-1
Speelgoed CA met Lydia uit Finland en Rissa uit Colorado!
img_3890-1
Hot Springs met Rilee, Isaac en Wouter!
img_3893-1
Het mooie uitzicht vanuit de Hot Springs!

4 Maart – 11 Maart

 

2 gedachten over “Grand Junction, CO

  1. Fijn Marije dat alles oké gaat…leuke belevenissen, en nu op naar Las Vegas groetjes van Ton en Ronny de Meij Nederhof

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s