Erie, Colorado

Ook deze maandag weer een korte reisdag! Van Greeley naar Erie.

Deze week zit ik in mijn eentje in een gastgezin, eerst vond ik dat best wel spannend maar het bleek hardstikke leuk te zijn! Familie bestaat uit Nick & Celine Todd. Ze hebben 2 dochters: Lila (7) en Lucy (10), allebei erg lief en verlegen. Mijn gastgezin woont 1 minuut van de school, waar we elke dag verblijven, vandaan dus dat is ideaal!

Deze week hebben we wat minder vrijwilligerswerk gedaan. We hebben mutsen gemaakt voor kankerpatienten (erg gaaf om te doen) en dans les gegeven aan kinderen.

We hadden deze week 5 verschillende shows. 2 Normale shows, 2 schoolshows (een kortere versie van de normale show, voor de kinderen van de school waar we deze week verbleven) en we traden op op het Up With People Gala, dit was een groot evenement met fundraising en wat optredens van ons. Heel erg gaaf om te doen!! Als je het Gala terug zou willen kijken kan dat via deze Link: https://www.facebook.com/upwithpeople/videos/1951968101595377/

(Je kan alle stukken waarin gepraat wordt wel overslaan.. 😉 )

Ik vond het heel leuk om een week in een huis met Lila en Lucy te wonen, ik heb veel leuke dingen met ze gedaan. Ik heb ze een Nederlands kinderboek voorgelezen voordat ze gingen slapen, we hebben brownies gebakken en ik heb ze elke dag een Nederlands woord geleerd. Ze kennen bijvoorbeeld: Hallo, Doei, Dankjewel, Alsjeblieft, Egel, Konijn en Kikker.

Zondag zijn we met de hele familie wezen Rolschaatsen en uiteten geweest! Omdat ik maandag jarig was, had ik zondag avond een klein feestje, een paar vrienden die in de buurt woonden kwamen langs en dat was erg gezellig.

Celine (mijn hostmoeder) is een hele grote fan van Vegetarische burgers, en die hebben we dan ook in verschillende restaurantjes geprobeerd..!!

Een hele leuke week!!

 

25 Maart – 4 Maart 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s