Greeley, Colorado

Onze allereerste week op tour!!!

Maandag was een hele korte reisdag, want het is maar een uurtje van Denver naar Greeley. De rest van de dag deden we in verschillende groepen Community Action (vrijwilligerswerk). Ik had die dag ‘Acoustic Promo’. Met een klein groepje gingen we naar verschillende restaurants en lieten we een paar nummers van Up With People horen, en dan een acoustische versie. Zo probeerde wij onze show te promoten.

Op maandag rond 17:30 kregen we ons papiertje met alle informatie van deze week. Sponsors, locaties, weekplanning en informatie over het gastgezin waar we die week verblijven. Erg spannend om naar een nieuwgastgezin te gaan, maar dit gastgezin was geweldig!

Een groot huis met een eigen kamer voor mezelf. Het gezin bestond uit 2 ouders, Kacy & Kyle. Een meisje van 9, Austyn. En een hele schattige baby van 2 jaar oud. 3 honden en 2 paarden!

Op de doordeweekse dagen hebben we op verschillende plekken CA (Community Action) gedaan. Zoals:

Buiten in de sneeuw in -16 graden (!!) afval opgeruimd, in een voedselbank eten gesorteerd en verschillende dansen uit onze show aan kleine kinderen aangeleerd.

Woensdag hadden wij onze eerste show op tour! Het was super leuk en een groot succes 🙂 Na elke show moet alles weer opgeruimd worden, het hele podium wordt afgebouwd en alles gaat de vrachtwagens weer in. Ik help bijna altijd bij het opruimen van costuums.

Ik heb zo veel leuke dingen gedaan deze week! Paardgereden, nieuw eten geprobeerd, spelletjes gedaan en we zijn naar een leuk stadje genaamd Estes Park geweest. Hier is het beroemde hotel “The Stanley Hotel” te vinden. We hebben geluncht, leuke winkeltjes bekeken en een grappige familie foto gemaakt.

Een hele leuke week!!

2 gedachten over “Greeley, Colorado

  1. Hallo Marije, jaren geleden zijn David en ik in Estes Park geweest! We maakten toen een reis van 5 weken door de VS. In Estes park logeerden we in het motel. Is Stanley hotel dat grote witte hotel beetje buiten het centrum? Daar hebben we een keer gegeten. Gasten hadden zich heel mooi aangekleed…wij niet. In de hoofdstraat was een boekwinkeltje waar oude leren bank stond, heb ik heerlijk op zitten lezen. Wij vonden het een charmant stadje, hoop dat het nog zo is. Geniet van je reis.
    Liefs, elkeke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s