Nu ECHT op reis

De eerste show zit erop! Het was erg leuk en ging goed! Voor elke show hebben we een soort ‘feestje’ waar we ons zelf klaar maken voor de show. Zo zorgen we er voor dat we er allemaal zin in hebben en alles geven. Omdat het de eerste show was, was het nog wat uitgebreider. De staff zong voor ons, en liet ons een video zien van de zware maar ook leuke afgelopen maand. Iedereen was aan het huilen maar toch was het een mooi gebaar, en maakte het ons trots op ons zelf. Helaas viel er ongeveer een uur voor de show een hele zware metale waterfles op mijn voet, en hierdoor kon ik helaas niet dansen.. Hopelijk kan ik de volgende show wel weer goed meedoen.

We hebben lekkere koekjes en muffins gebakken met ons gastgezin, erg gezellig en ook erg lekker 🙂

Gisterochtend afscheid genomen van ons gastgezin..! Na een maand in hun huid te hebben gewoond is dat toch best raar gevoel. Ik vind het best wel spannend om weer naar een nieuw gastgezin te gaan.

 

We zijn inmiddels in onze eerste stad van deze tour! Greeley, Colorado.

Ik heb er zin in!

Een gedachte over “Nu ECHT op reis

  1. Hallo Marije,wat leuk om alles over je heel speciale reis mee te horen,en mee te beleven. Wij vinden je een echt talent, dat hebben we al eens gezien….Heel jammer dat je een ongelukje had met je voet ,voor de première ,echt jammer ,maar op naar de volgende lokatie in Colorado.. we volgen je ..hartelijke groeten van Ton en Ronny
    de Meij- Nederhof j

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s